Misli svojcev

ISKRENO SE VAM ZAHVALJUJEMO ZA VSO TOPLINO, SKRB IN PRIJAZNOST, KI JO JE BILA PRI VAS DELEŽNA NAŠA MAMA IN BABICA ANGELA P. V VAS SMO SPOZNALI LJUDI, KI SVOJE DELO OPRAVLJATE S SRCEM IN LJUBEZNIJO DO SOČLOVEKA. NE BOMO VAS POZABILI. HVALA.
VSI NJENI

LJUDJE SMO NAVAJENI, KAKO NEPRIJZNO, PISATI BOLJ GRAJE KOT POHVALE. ŠKODA! BILO BI NAM LEPŠE.
RADA BI VAM SPOROČILA, DA SMO Z OSKRBO MAME ZADOVOLJNI.
ZADOVOLJNI SMO TUDI S HRANO, KI JO PRINAŠAJO VAŠE SODELAVKE.
KAJ MI JE PRI VAS OSEBNO NAJBOLJ VŠEČ? TO, DA SE LAHKO VSE BREZ PROBLEMOV DOGOVORIMO. Z NASMEŠKOM.
OB TEJ PRILIKI BI SE VAM ŠE ENKRAT RADA ZAHVALILA.
METKA N.

… DAN ZA DNEM SEM ODKRIVALA, DA POSTAJA TA NJEN DRUGI DOM PRAV PRIJAZEN, ŽE KAR MALO DOMAČ. MANJKALO NI NE DOBRE VOLJE, NE PRIJAZNIH BESED, NASMEHOV… VSE TO SE JE ŠIRILO PO HODNIKIH, SOBAH. OSEBJE DOMA JE OBDAROVALO OSKRBO MAME Z DOBRO VOLJO PRAV NA VSAKEM KORAKU. TAKO SEM VSE LAŽJE DUŠE ZAPUŠČALA MAMO, JO PREPUSTILA V TOPEL OBJEM NJENEGA DRUGEGA DOMA, SAMA PA ODŠLA V SLUŽBO ALI PAČ PO SVOJIH VSAKDANJIH OPRAVILIH. LEPO JE BILO HODITI K MAMI NA OBISK. ČAS PREŽIVET Z NJO V DOMU, JE TUDI V MENI USTVARIL ZELO BARVITO ZBIRKO DOGODKOV, KI BODO ZA VEDNO KRASILI MOJ VENEC ŽIVLJENJA. …
MARJANCA P.

ZELO POHVALNO JE, DA LEPO SKRBITE ZA VAROVANCE, KI SO NAMEŠČENI V DOMU. IMATE VELIKO DEJAVNOSTI, DA JIH ZAPOSLITE. TUDI NAŠA MAMA SE DOBRO POČUTI PRI VAS.

METKA A.

MISEL IZ MAGISTERSKE NALOGE
ŠE EN DOM, KI ME JE PRIJETNO PRESENETIL, SPLOH GLEDE NA TO DA JE ŽUPNIJSKI, SAJ NISEM VEDELA, KAJ PRIČAKOVATI V USTANOVI KOT JE ZAVOD SV. RAFAELA. ZASEBNI DOM S KONCESIJO, MAJHEN, INTIMEN, SIMPATIČEN DOM, PREŠERNO NASMEJANIH ZAPOSLENIH. IN SREČNIH STANOVALCEV. TOLIKO SMEHA IN DOBRE VOLJE MED ZAPOSLENIMI ŠE NISEM VIDELA V NOBENEM DRUGEM DOMU. PRIJETEN KLEPET Z DIREKTORICO DOMA PA JE BILA PIKA NA I. IN DOŽIVELA SEM ZGODBO DEKLETA, MLADE ŠTUDENTKE TAM NA PRAKSI, KI JE BILA MOJ VODIČ PO DOMU, NJENE TRAGIČNE ZGODBE, VESELJA IN VOLJE DO ŽIVLJENJA NE BOM NIKOLI POZABILA.
LENA M.

© nasdom-vransko.com Premium theme by ThemeSmarts

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke

Če sprejmete naše piškotke za sledenje, potrdite. Sledenje lahko tudi zavrnete, zato lahko še naprej obiščete našo spletno mesto brez kakršnih koli podatkov, poslanih tretjim strankam.